Szövegírás, weblap fordítás

Egy szép honlap dizájn mellett nélkülözhetetlen a jó szöveges tartalom kialakítása. Egy online kampány sikertelenségét okozhatja a szöveges tartalma. Megfelelően szólítja meg célcsoportját? Egyedi szövegekkel rendelkezik elegendő kulcsszó sűrűséggel?

Ne aggódjon, tapasztalt szövegíróink készséggel segítenek!

Sokszor találkozunk azzal az alapvető hibával, hogy alulértékelik a weboldalak, hirdetések, hírlevelek és cikkek szöveges tartalmát, azok felépítését és minőségét. Pedig a szép képi megjelenés mellett a szöveges tartalom az, ami a legjobban hatással van a potenciális ügyfelekre és fontos részét képezi a rólunk alkotott összkép kialakításában is.
A szöveg megfogalmazása és tartalmi minősége ügyfelek meggyőzésében hatékony szerepet tölt be, de nem utolsó sorban a szövegek igen fontosak a keresőknek. Mind a keresőoptimalizálás, mind a keresőhirdetések számára kulcsfontosságú a weboldal tartalmak minőségi felépítése. A szövegeknek megfelelő mennyiségű tartalommal, releváns kulcsszóval szükséges rendelkezniük, hogy hirdetése előkelőbb helyre kerüljön a keresőkben, és kedvezőbb áron jusson hozzá egy kattintáshoz a Google Adwords hirdetési rendszerében. Több éves tapasztalattal rendelkező szövegíróink készséggel segítenek honlapjának szövegének megírásában is, hogy a magas szintű felhasználói élmény mellett a keresők számára is hatékony tartalommal rendelkezzen weboldala. Szövegírói tevékenységünk kiterjed a honlap szövegek mellett hírek, PR cikkek, akciók, hirdetési szövegek írására, Facebook rajongói oldalak tartalmi megírására. Nemzetközi weboldalak és kampányok során szükséges szövegek fordításában is készséggel állunk rendelkezésére. Számos európai nyelven (angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, dán) anyanyelvi fordítókkal közösen biztosítjuk a minőségi tartalmak elkészítését.

Szüksége van szövegírásra, ha:

- weboldalát új vagy folyamatosan frissülő tartalmakkal töltené fel
- Google találati listáján nem elég jó pozíciója van
- hírek, ajánlatok, PR cikkek megírásában tapasztalt segítséget szeretne
- hirdetései, hírlevelei hatékonyságán szövegei révén javítana

Miért válasszon minket

- minőségi munkánkat a megvalósult kampányok sikeressége garantálja
- több éves tapasztalattal rendelkezünk PR és marketing kommunikáció területén
- változatos, akár többféle szöveggel létrehozott minőségi tartalmakat biztosítunk
- nyelvi lektorokkal, anyanyelvi fordítókkal dolgozunk együtt  

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!

REFERENCIÁINK