Google Adwords kampány

Google Adwords hirdetések

Ma már nem létezik hatékony online megjelenés anélkül, hogy honlapja megjelenjen a keresők első találatai között. Az internet felhasználók 96%-a a Google keresőt használja napi szinten, ahol szinte már elvárás, hogy – a konkurensek hirdetései mellett – Ön is jelen legyen.

Bár a keresőoptimalizálásnak köszönhetően a Google organikus találatai között kiemelkedő helyezést érhetünk el, a keresőhirdetések ezek felett helyezkednek el, így mindenképp érdemes ezt a megjelenési formát is alkalmaznia. Rendkívül hatékony, hiszen hirdetése akkor jelenik csak meg, amikor a potenciális érdeklődő kifejezte érdeklődősét a szolgáltatása iránt és rákeresett arra a keresőben.

A Google Adwords hirdetések hatékonysága abban rejlik, hogy csak az érdeklődő célcsoportnak jelenik meg hirdetése, a megjelenésekért nem kell fizetnie, csak a látogatót hozó kattintások után. Hirdetései rögtön megjelennek, a megjelenés után azonnali növekedést tapasztal, jól mérhető és nyomon követhető kampányokat és eredményeket biztosít.
Egy jó Google Adwords hirdetés alapja a megfelelő szakember által menedzselt kampányok és a jól felépített weboldal mellett a kellően kiválasztott kulcsszavak és a célzások beállítása. Bár az Adwords hirdetési rendszerét úgy alakították ki, hogy szinte bármikor bárki elindíthatja, a költséghatékony és folyamatos menedzseléshez érdemes több éves tapasztalattal rendelkező Adwords szakembert megbíznia. Folyamatosan képzett tudásával, tapasztalatával, az előre meghatározott célokat szem előtt tartva napi szinten optimalizálja és javítja fiókja hatékonyságát költség és konverziók szempontjából.
Tapasztalt Google Adwords kampánymenedzsereink teljes körű kampány feladatokat látnak el, amik kiterjednek az új kampányok felállítására, kampányok folyamatos menedzselésére, meglévő kampányok felülvizsgálatára is. A Google Adwords keresési, tartalmi hálózat, YouTube hirdetéseit egyaránt menedzseljük.

Szüksége van Google Adwords hirdetésre és szakértői segítségünkre, ha:
- új weboldallal rendelkezik
- új szolgáltatást vezetett be
- szezonális ajánlatot hirdetne
- Google találati listáján nem elég jó pozíciója van
- új ügyfeleket szeretne rövid időn belül szerezni
- nem elégedett az aktuális kampányai teljesítményével

Miért válasszon minket
- Minőségi munkáinkra garanciát vállalunk
- jól felépített, előre meghatározott célok alapján készítjük el kampányait
- releváns kulcsszavakat gyűjtünk, kreatív és hatékony szövegeket írunk hirdetéscsoportjaihoz
- megfelelően célozzuk hirdetéseit célcsoportjának, földrajzi elhelyezkedésének, és büdzséjének megfelelően
- folyamatosan monitorozzuk és optimalizáljuk kampányait, nem hagyjuk magára hirdetéseit
- napi szintű, megbízható munkánkat havi riportokkal, kampány elemzésekkel igazoljuk

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!

REFERENCIÁINK