Facebook kampány

Facebook marketing, Facebook hirdetések

A Facebook hazánkban is a legnépszerűbb közösségi oldal, amely nemcsak a felhasználóknak, hanem a vállalatoknak is számos megjelenési lehetőséget biztosít. Tapasztalt kollégáink készséggel segítenek Facebook marketing tevékenységében, Facebook hirdetések és rajongói oldalak menedzselésében!
Facebook rajongói oldalak
Az igen népszerű céges rajongói oldalakat létrehozhatjuk vállalatunk, termékeink, márkáink számára is, a megfelelő koncepció kialakítása után, amely nem elhanyagolható. A közösségi marketing egyéni adottságai miatt a Facebookon folytatott kommunikáció sokban eltér az online kommunikáció egyéb lehetőségeitől, így a célok, célcsoport, kommunikáció stílusának és tartalmának meghatározása kulcsfontosságú a vállalat számára.
A lájkvadászat helyett hiszünk a minőségi közösség építésében, amelyhez a rendszeresen kommunikált belső tartalmak, egyéb érdekességek mellett szórakoztató alkalmazások használata is hozzájárul. A világ legnagyobb közösségi oldalán nemcsak potenciális ügyfeleinket érhetjük el, hanem meglévőkkel is kétoldalú kommunikációt folytathatunk.
Munkatársaink a Facebook rajongói oldal menedzselése során a folyamatos kommunikációt, a gyors reakciót, változatos tartalmakat, kreatív kivitelezést biztosítja, melyhez folyamatos képzéseknek köszönhetően kellő szaktudással és elegendő erőforrással járulunk hozzá.

Facebook hirdetések

A Facebook rajongói oldal népszerűsítésére és saját weboldalunk hirdetésére is kiváló lehetőségeket nyújtanak a Facebook hirdetések, amik elsődleges előnye a kitűnően célozható közönség. Céljaink és a célcsoport meghatározása után költséghatékony és jól mérhető hirdetéseket hozhatunk létre a legnépszerűbb közösségi oldalon. A különböző hirdetési típusok alkalmazásakor lehetőség van a célcsoport meghatározására életkor, nem, demográfia, munkahely, végzettség és érdeklődési kör alapján, hirdetéseinkért fizethetünk kattintás és megjelenés alapon is. A hirdetések folyamatos nyomonkövetése, képi és szöveges tartalmak hatékonyság alapján történő módosítása igen fontos a kitűzött célok és eredmények elérése érdekében.  
Szüksége van Facebok marketingre, és szakértői segítségünkre, ha:
- új és hatékony marketing megoldást szeretne szolgáltatásai népszerűsítésére és új ügyfelek szerzésére
- szezonális ajánlatot, új szolgáltatást hirdetne
- nincs belső erőforrása Facebook rajongói oldalának üzemeltetésére
- nem elégedett Facebook hirdetéseinek teljesítményével

Miért válasszon minket
- munkánkat a megvalósult rajongói oldalak és kampányok sikeressége garantálja
- jól felépített, előre meghatározott célok alapján készítjük el megjelenését
- megfelelően célozzuk hirdetéseit célcsoportjának és büdzséjének megfelelően
- folyamatosan monitorozzuk és módosítjuk hirdetéseit
- változatos, kreatív és hatékony minőségi tartalmakat biztosítunk
- több éves tapasztalattal rendelkezünk a Facebook marketing kommunikáció területén
- napi szintű, megbízható munkánkat havi riportokkal, kampány elemzésekkel igazoljuk

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!

REFERENCIÁINK