• Egy vállalkozás számára nemcsak alapvető feltétel a weboldal és az online megjelenés, hanem ezek milyensége nagyban befolyásolják a cég profitját, megítélését és teljes körű sikerességét. Cégünk design, programozási és egyéb marketing tevékenységekben is otthonosan mozog.

  A mai világ gyors változásainak köszönhetően szinte nincs olyan vállalkozás, akinek nem kellene követnie az újdonságokat, az online dinamikusan változó trendjeit és eszköztárait.

  Kedvelt területünk az egyedi website-ok fejlesztése, ahol bármilyen kereskedelmi rendszerrel igény szerint összehangoljuk a webes megjelenést, termékeket és szolgáltatást a már létező kereskedelmi adatbázisból.

  Ezen kívül természetesen bármilyen programozási munkát vállalunk, legyen az C, C++, C#, Delphi, PHP, Java. Nagy kereskedelmi rendszerek programozásában is van gyakorlatunk és referenciánk.

  A ZeusNet munkatársai az online világ számos területéről verbuválódott egy kiváló csapattá, akik nemcsak hazai, hanem nemzetközi partnereknek, különböző szektorokban bizonyított tudásával, sikeres weboldalakkal, web dizájnnal és online marketing kampányokkal. A csapat remek összmunkáját sokszínűségünk adja, mely az elmúlt években szerzett tapasztalatainknak, különböző rálátásunknak köszönhető. 

  ZeusNet célja, hogy nemcsak egyszerűen online megjelenést biztosítunk ügyfeleinknek, hanem teljes körű kommunikációs stratégiát, online jelenléttel rendelkező üzleti gondolkodást adjunk, melyek sikerességét a vállalkozás bevételeinek növekedése garantálja. 

  Szakembereink széles körű szakmai hátterének köszönhetően pénzt és időt spórolva biztosítjuk online szolgáltatásainkat, szem előtt tartva a partnerek egyedi igényeit és tevékenységük jellemzőit. Célunk az ügyfeleink az online jelenlétének és hirdetési kampányaiknak magas színvonalú, produktív szervezése.

  Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!