Sikeres weboldal

A sikeres weboldal leírása lépésről lépésre. Ezen cikk arra hivatott, hogy valamilyen fogalma legyen annak aki nem ért a webes technológiákhoz, de picit szeretne a színfalak mögé látni, viszont csak annyira amennyire feltétlenül szükséges egy fontos döntés meghozatalához: Kire is bízzam a honlapom kialakítását?

 

1, Milyen legyen a weboldalam? Érdemes körülnézni, hogy a konkurensek, főleg a sikeres konkurensek milyen oldallal szerepelnek a weben, ezeknél szebbet és informatívabbat kell csinálni.

2, Kiválasztani a dizájnt (mindig azt szoktam ajánlani, hogy nézzenek körül a templatemonster.com című webhelyen ahol több 1000 fajta oldal sablon van) Ezeket természetesen nem kell megvásárolni, de ha Önnek tetszik 1-2 ilyen template, akkor nekünk lesz elképzelésünk arról, hogy Ön milyen oldalt szeretne, így nem futunk felesleges köröket.

3, Funkcionalitás, interaktivitás megfogalmazása (mit tudjon a weboldal) itt szóba jöhet sok minden, integrálás a kereskedelmi szoftverrel, webáruház, fórumok, kérdezz felelek funkciók, és még sorolhatnám.

4, Az alap oldal design elkészítése, ekkor Ön aktívan beleszólhat az oldal kinézetébe, színek használatába, tartalmak helyének megghatározásába.

5, Teljes funkcionalitás kialakítása (ekkor kerülnek bele a weboldalába a megfelelő "modulok" ).

6, optimalizálás

7, SEO

..... folytatjuk

 

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!

REFERENCIÁINK