Programozás, egyedi fejlesztés

Programírás.. ez milyen misztikusan hangzik, pedig nem az.. Már lassan elmondhatom, hogy több évtizede programozok.. emlékszem az első C64-es programomra, és hogy mennyire örültem annak amikor  a gép azt csinálta amit én szerettem volna. Aztán persze jöttek az újabb gépek és programnyelvek a BASIC után, mint a C, vagy a Pascal, majd a Clipper, és persze a Borland Delhi-je, ami azért már hihetetlen előrelépés volt a rengetek konzolos GUI nélküli program után.

Igazán izgalmas megírni egy adott probléma megoldására egy programot ami pont azt és úgy csinálja ahogy azt szeretnénk. Egy idő után az ember találkozik az adatbázisokkal, és adatbázis szerverekkel. Ez volt az a pont számomra amikor úgy éreztem, hogy megtaláltam azt ami igazán tetszik. Lehet hogy unalmasnak hangzik, pedig igazán izgalmas dolog, főleg ha az ezernyi probléma megoldását ami pld több felhasználós rendszereknél adódik.. kell megoldanunk. 

Írtam kereskedelmi rendszereket, beleértve számlázást készletkezelést, CRM-et, riportokat és még sorolhatnám. Nyelvek tekintetében is jól állok, a C, C++, Java, Delphi, C#, PHP, Perl, Pascal, Clipper.. Szóval mondhatni minden megvolt már :) 

Nem fogom tovább untatni az olvasót, de ennyit szerettem volna leírni:)