Weboldal készítés, portál fejlesztés

Hatékonyan, gyorsan

Hatékony és eredményes online marketing kampányok több éves szaktudásunknak és elkötelezettségünknek köszönhetően.

 

Weboldal készítés

 

Egy szép weboldal az első lépés a sikeres üzlet felé, azonban ez közel sem elégséges!

Cégünk sokadjára találkozik azzal a szemlélettel, hogy az ügyfél csináltat egy weboldalt, majd várja annak eredményét, ha ezt Ön is így gondolja akkor rossz helyen jár. Gondoljon bele, vásárol egy szép autót, majd nem cseréltet olajat a problémákról nem vesz tudomást, és nem ellenőrizteti évekig.. Ön mit várna egy ilyen autótól?

Tehát egy weblapweboldalportál elkészítése csak a beugró a webes világba, ahogy a moziba sem jár kóla és pattogatott kukorica a mozijegy megvásárlásához, itt sem lesz elegendő egy weblap létrehozása ahhoz, hogy sikeresnek tekintse ezen irányú kiadásait, és profitáljon belőle.

Egy vállalkozás számára nemcsak alapvető feltétel a weboldal, hanem ezek milyensége nagyban befolyásolják a cég profitját, megítélését és teljes körű sikerességét. A honlap képviselheti a cég stratégiáját, megjelenítheti a cég arculatát, főbb termékeit vagy szolgáltatásait, így válhat a vállalkozás legfőbb értékesítési csatornájává.  

A mai világ gyors változásainak köszönhetően szinte nincs olyan terület, ahol ne kellene követni az újdonságokat, az online dinamikusan változó trendjeit és eszköztárait. Ebben nyújtunk segítséget, hogy újonnan készülő weboldala teljes mértékben képviselje cége stratégiáját, termékei vagy szolgáltatásai jellemzőit és az online világ nagyszerű lehetőségeit.

Nálunk nem csak egy ember dolgozik a honlapon, hanem csapatmunkaként különböző tudások és tapasztalatok egyvelege alkotja meg a sikeres weblapot. A kreatív dizájn mellett a stratégiai gondolkodásmód, a felhasználóbarát megjelenés, a web fejlesztői érvek és keresőoptimalizálási szempontok mind-mind szerepet játszanak a kialakításban. 

Ügyfeleinkkel folyamatosan együtt dolgozunk, hiszen egy hatékony honlap kialakítása számos döntést igényel az ügyfél részéről, amiben szakmai segítséget nyújtunk, hogy a vállalat céljait szem előtt tartva szép és hatékony weboldalt hozzunk létre.  


Miért válasszon bennünket
?

- Több fős, átfogó tudással rendelkező csapat dolgozik oldalán.

- Sok éves tapasztalat webes és programozás, desing területeken.

- Egyéni igényekre szabott szolgáltatás, azt kapja amit Ön szeretne.

- Versenyképes ár, nálunk ugyan nem kap 20.000 forintért weboldalt, de aki ilyet akar, az utóbb rá fog jönni, hogy az ablakon dobálta ki a pénzét.

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!

REFERENCIÁINK