Keresőoptimalizálás és keresőhirdetések garanciával

Optimalizálás 

Garanciával! 

Keresőoptimalizálás és keresőhirdetések garanciával, mert tudjuk, hogy minőségi munkánk csak eredményes lehet.

Elkészült a honlapja? Szép, hasznos, informatív, de nincs elég látogató? Weboldalát ügyfélhozó pozícióba juttatjuk!

Sokunkat boldoggá tesz a tudat, hogy elkészült új honlapunk, azonban a munka nem itt ér véget, hanem itt kezdődik el igazán!

 

A keresőoptimalizálás során weboldalát a Google kereső természetes találati listájának első oldalára, a legjobb 10 találat közé juttatjuk.

Sokan a keresőmarketing munkát lebecsülik, haszontalannak tartják, de a folyamatos optimalizálás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy weboldalunkat a Google kereső relevánsnak találja és minél jobb pozícióba sorolja. A statisztikák szerint a Google felhasználók 98%-a nem szokott az első találati oldalnál tovább lapozni, így ha cége nem jelenik meg az első oldalon, akkor láthatatlan a potenciális célcsoport számára. Az Interneten megtalálható weboldalakat a Google számos szempontot figyelembe tartva rangsorolja, folyamatosan monitorozza, így helyezésünk akár egyik napról a másikra is változhat. Az első találati oldal helyezéseiért folytatott éles versenyben tudunk segíteni!

A keresőoptimalizálást két részre bonthatjuk a honlapon belüli és azon kívüli munkákra. Már a honlap fejlesztés során figyelünk arra, hogy a kollégáink mellett az ügyfeleink is a keresőoptimalizálás fontos szempontjait betartva dolgozzanak. Az elkészült honlap és tartalmát mindemellett optimalizálni szükséges egy jól felépített, tudatos stratégia alapján.

Linképítés – minőségi linkek kihelyezése

Ezután indulhat meg a honlapon kívüli munka, közismertebb néven a linképítés. A linképítés munka során kimondottan igaz a nem a mennyiség, hanem a minőség számít elv. A minőségi linkek esetében igen fontos, hogy milyen oldalakra, milyen tartalmak mellé, milyen gyakorisággal kerülnek ki, hiszen a Google nem kedveli a keresőoptimalizálást, így a tudatos munka egyik célja a természetes hatás.


Szüksége van keresőoptimalizálásra, ha:

- új weboldallal rendelkezik

- Google találati listáján nem elég jó pozíciója van

- elvesztette korábbi jó pozícióját

- nem a megfelelő kulcsszavakra van optimalizálva oldala

- nem foglalkozik folyamatos keresőoptimalizálással és szeretné megőrizni pozícióját

Miért válasszon minket

- jól felépített, tudatos stratégia alapján végezzük a keresőoptimalizálást

- változatos, többféle szöveggel létrehozott minőségi linkeket biztosítunk

- elvégzett munkát ellenőrizheti az átadott dokumentumunkban

- folyamatos, megbízható munkánkat statisztikával igazoljuk

Kérjen részletes tájékoztatást munkánkról telefonon vagy e-mailen! Kérjen ajánlatot online és visszahívjuk!